Livet

Make Up Store

I julklapp fick jag ett presentkort på Make Up Store av mamma och pappa. Det har inte blivit av att jag utnyttjat det då jag siktat in på mig ett nytt puder i första hand och mitt gamla inte riktigt är slut. I helgen blev det dock ett par minuter över när jag var i Stinsen så jag passade på att smita in. Vilken tajming – Make Up Store firade födelsedag och man fick 20% på allt! 
 
Kom hem med er redigt fylld påse. För hela 11 kr. Finns få saker jag gillar bättre än rabatter och presentkort. 
 
 
Ett matt löspuder, ett solpuder och en rouge fick följa med hem. Rougen har jag sen tidigare i en annan ton men båda pudren är nya för mig. Än så länge har jag bara testat löspudret och det var klockrent. Jag tog en lite ljusare nyans än jag brukar (är man blekare än vanligt i år kanske?) och den passade perfekt.
Älskar för övrigt mina necessärer från DKNY som jag fick i julklapp av Fredrik. Den minsta är perfekt för smink, mellanstorleken lagom för en övernattning och den stora stor nog för att rymma dom stora flaskorna när man ska på semester. Kitet finns på Zalando.se.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: