Livet

Wolf of Wall Street

 
Vi var på bio igår. Harry var hemma och hade fredagsmys med farmor. Himla trevligt för alla!! Vi käkade på Grekiska kolgrillen i kungshallen och tog en tidig film. Vi tänkte att vi skulle komma hem i hygglig tid. Tur som attan att vi valde den tidiga tiden – rullen var ju 3 timmar lång. Och sååååå galet bra! 
 
Leonardo DiCaprio gör ju i princip inga dåliga filmer men den här är riktigt bra. Det är ju ingen raketforskning att lista ut vad den handlar om. Eller hur den kommer att sluta. Men den är så sjukt bra. Välgjord. Strålande skådespelarinsatser. En klockren historia att göra film på. Helt enkelt strålande. Se den!
 
Ikväll är det dags för mer trevligheter. Vi ska på middag hos vänner och Harry är inbokad på sleep over hos mormor och morfar. För min del är det således dags att smita upp i klädkammaren och rota fram något att ha på mig. Andra chansen på schlagern är det också. Woop Woop! 
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: