Livet

Njuter – trots lite sämre resultat

En vecka kvar av februari. 6 dagar till månadsvägning och mätning. LÅÅÅÅÅÅNGT ifrån målet! Attans också. Men det är bara att ta nya tag. Det har njutits i februari. Härlig kväll på alla hjärtans, firande i dagarna 3 för min födelsedag. Tyvärr har det även varit lite downs denna månad. Har känt mig tung och trött i kroppen och därför dragit ner på tempot en aning för välbefinnande. Ingen idé att pressa på om kroppen säger nej. I långa loppet är jag övertygad om att det gynnar mig mer. Skrev ju en lång utläggning om min inställning till det ”nya livet” för ett tag sedan och jag håller fast vid den – det är ingen idé att köra på fler kurer, planer, dieter och gramräknande – nu är det långsiktigt härligt och njutbart liv som gäller.

 

 

I helgen hade jag räknat med att kunna köra en hel del extra på bandet. Men icke. Igår till exempel vaknade vi till milt väder och strålande sol. Vem fasen vill stå på ett löpband i ett garage då. Nej. Det är inget njutbart liv. Ett njutbart liv blev istället att koka varm oboy, tina ett gäng bullar och ta med skridskoväskorna till Sollentunavallen för en timmes skridskoåkning med barnen. (hoppade dock över både choklad och bullar). Snyggade till  träningssiffrorna lite igår kväll och gjorde över en timma på bandet med över 650 kalorier bortbrända som resultat. Jag orkar men mitt gamla skitknä håller inte riktigt ännu. Det går bättre och bättre ju lättare och starkare jag blir men 40 min är max innan jag får dra av på tempot. Knäet viker sig och det bränner ända ner i foten. Snaaaart är det ljust och torrt nog för att flytta ut en del av träningen, det kommer blir fint – garaget är super men lite variation på utsikten skulle sitta fint! Tror även att lite ojämn belastning kan vara bra för att träna upp knäna ännu mer.

 

Men än är det inte över för februari. En vecka kvar som sagt. En vecka för att rädda det som räddas kan. Det är dags att hålla lite extra koll på kaloriintaget och träningen. För även om jag njuter av livet under tiden är slutmålet inte ändrat. Fluffet SKA bort! Februari blev inte riktigt enligt plan totalt sett men en snygg slutspurt är bra för egot. Hejja mig!

 

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Heja dig! Gillar din inställning och kör på lite samma här. Det får ta tid, för så här är mitt liv och även om jag skulle banta ner mig i vikt så skulle jag gå upp det igen om jag inte förändrar min livsstil istället. Och det FÅR ta tid.
    Nu kör vi sista veckan i februari!
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: