Livet

Michael Kors – Tech Continental

Jag har fått så galet fina presenter till min födelsedag. Ska visa lite vart efter men börjar med denna kärlek. Jag fick ju en Hamilton från Michael Kors av Fredrik tidigare i år och i ett av paketen igår låg en matchande plånbok. Underbar och givetvis alldelesl perfekt. 
 
 
Jag har precis flyttat in i plånboken och den är sååå fin! Himla praktiskt med dragkedja runt hela och den har till och med ett mobilfack. Såklart en plånbok årgång 2014 måste ha plats för telefon. Dock är det klockrent då den här plånkan även har en snodd att ha runt handleden. Perfekt att bara kunna ta med sig plånbok och mobil men ändå ha båda händerna fria. 
 
Ska ta och sätta fart på en annan av mina presenter – det spåddes bli årets julklapp men jag är lite sen av mig. Gott och nyttigt blir det förhoppningsvis. Återkommer med resultatet senare! 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: