Livet

Alla hjärtans till mina hjärtan

Slapparsöndag idag. Vi har inte gjort många knop än så länge. Har visserligen varit ute på bandet en sväng men det är också dagens stora insats. Viktor har en kompis hemma och Harry slappar i soffan. Själv har jag bakat lite – visar vad senare. När jag laddade över bilderna från kameran dök det upp ett par kort på presenterna som killarna fick på alla hjärtans dag. Medan vi var ute på stan och kalasade hade killarna fest här hemma med farmor. Dom fick små påsar allaihop för att festa till det lite extra!
 
 
Jag hittade allt på Åhlens – Skylandersgosedjur och stora skumfigurer från Angry Birds Starwars. Allt på REA för småpengar. (Det är dock allt utom småpengar när det är ordinarie pris – fy satan vad dom kan ta betalt får sånt här!) Farmor fick fina ljuslyktor och doftljus med smak av Vildros. Helt ljuvliga. Måste köpa ett paket till mig själv vid tillfälle. Även påsarna kommer från Åhlens. Lite snören och utskrifter på vanligt kopieringspapper så blev det piffiga alla hjärtans dag-påsar. Sjävlklart la jag i godis och chips till fredagsmyset också. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: