Smala kärleksmums

Smeten:
Sätt på ugnen på 225°C. Använd en ungsform med kant ca 20×30 cm. Klä den med bakplåtspapper.
Smält smöret och låt svalna
Knäck äggen och tillsätt socker i en bunke. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp
Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao. Vispa snabbt ihop med elvisp.
Tillsätt sedan mjölk, vetemjöl och det smälta fettet. Vispa ihop till en jämn smet med elvisp på låg hastighet
Häll och bred ut smeten i formen
Grädda i nedre delen av ugnen i 225°C i 10-15 minuter. Kolla med en provsticka – kakan ska inte bli helt torr. När kakan är klart och svalnat lite görs glasyren.
Glasyr:
Smält oljan i en kastrull. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt kaffe, kakao, och florsocker
Vispa till en jämn smet. Bred glasyren över kakan.
Strö över kokosflingor. Låt glasyren stelna helt innan du skär kakan i bitar.

(Varje bit ger ca 100 kalorier om du skär ut så pass små att du får 24-26 stycken. Jag använder mig av viktklubb.se när jag räknar ut kalorierna så det är inte exakt på grammet rätt. Dock är jag inte ute efter att räkna ihjäl mig utan vill bara ha lite koll)