Mat

Bananpannkakor

God morgon!
 
Startar upp den här dagen med lite frukostering. På söndagar är det långfrukost i den här familjen. Ibland får vi för oss att laga lite mer mat än bara vanlig frukost. Det kan bli allt från ägg och bacon till amerikanska pannkakor. Nu försöker jag ju hålla ner flobbet så idag testade jag något nytt – nämligen bananpannkakor. 
 
 
Dom här pannkakorna ska jag i ärlighetens namn säga att jag inte hade så stora förväntningar på men dom förvånade. Riktigt goda. Både jag och Harry käkade med god aptit. Det var inte sista gången jag gjorde dessa! Nästa gång ska jag vara förberedd och ha hemgjord glass klar till ungarna när jag serverar dessa. Mums!
 
 
Recpetet hittade jag hos Allt om Mat. För den som håller koll på kalorierna så ger varje pannkaka 74 kalorier. Obs! att inte fettet är inräknat då, det får man lägga till beroende på vad man använder. 
 
Nehä, det är dags att bege sig ut i garaget för en vända på bandet. Ingen vila här inte. Det var lyxardag med massa mat, fika och häng med vänner igår så idag måste det hållas igen! 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: