Livet

På´t igen bara

God kväll!
 
Nu äntligen har jag kommit igång med träning igen efter förkylningen. Det är fortfarande sjukstuga här hemma men tack vare underbara mor- och farföräldrar (PUSSAR till er för all hjälp!! ♥♥) kan jag och Fredrik jobba även fast Harry är sjuklig. Han är dock helt ok nu men imorgon får han vara hemma ändå för säkerhets skull. Det är galet många sjuka på dagis så en dag extra hemma känns vettigt. 
 
Jag är frisk igen och igår sprang jag då mitt 5-kilometers lopp. Lååångsamt och försiktigt för att inte sjukdomar, onda knän och annat otyg skulle sätta käppar i hjulen för mig. Tiden är inget att skryta med (40 min) men det är i alla fall ett mått som jag kan gå på framöver. Ikväll kändes hälsenor och knän trista och stumma så det blev en PW och sen lite styrketräning. Det går faktiskt fina fisken att träna hemma. Trodde jag aldrig. Jag har lite pryttlar i form av en pilatesboll, gummiband med handtag och lätta hantlar. Önskar mig ett par kettlebelts men jag tänkte unna mig det framöver när man kan träna ute. Tror inte dom gör sig så bra på parketten. 
 
 
 
För övrigt fick jag ett verkligt bevis på att min kropp minskar enligt plan idag. Beställde ett par träningströjor från H&M för ett par dagar sedan. Dom hade nån drive och sålde ut dom för 49 kr. Klickade snabbt hem två stycken i storlek XL som vanligt. Fick paketet idag och tröjorna är fina, bra i modellen och sköna. Och JÄTTEstora. Haha – fröken Werner drar tydligen inte XL i allt numera. Behåller tröjorna ändå – jag kommer ändå använda dom över ett träningslinne. Dagens höjdpunkt är det dock! Finns inget bättre än att inse att plagg är för stora! Hejja mig!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: