Livet

Hemleverans direkt från Florida

Finaste, bästa J har varit en sväng i stora landet over there och hälsat på sina föräldrar som bor där. Och trots barn, barnvagn och väskor fixade  hon lite extra plats och fick cmed sig massa fina saker till oss hem. Tack snälla! ♥
 
 
Trots den, kan jag tänka mig, minimala platsen som fanns över har jag fått alla mina saker i tillhörande påsar. Det är kärlek när ens vänner vet om att man är påsfreak och bara älskar att få saker i fina påsar och förpackningar. 
 
 
I Harrys påse från GAP fanns två tröjor som han bara älskar. Att brandbilen skulle vara succé var ju given men han ÄLSKAR tröjan med ägget av någon anledning. Han bara skrattar när han ser den. 
 
 
 
Viktor fick en riktigt snygg Tischa från Abercrombie och en såå fin munkjacka från Tommy Hilfiger. Han har bott i den sen han fick den. Jag kan förstå honom – mjukare och gosigare tröja får man leta efter. 
 
Bilderna gör ingenting rättvisa men det får man leva med när både jag och barn rycker och sliter i påsar och saker. Efter lite strykning och fix kommer killarna bli grymt snygga i sina nya outfits!
 
 
Och så mammas påse… Rosa… ljuvliga dofter… Kärlek på burk och tub. Mmmmm.. Den här mamman ska vid första bästa tillfälle låsa in sig i badrummet och krypa ner i ett varmt bad. Och skrubba. Och tvätta. Och smörja in. Och njuuuta. 
 
J, när åker du igen? Jag vill ha meeeeer! 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: