Livet

Resultat Januari

Men JAAAA!!!! 
 
 
 
Målet för Januari gick ju fina fisken – jag är SÅ sjukt nöjd!! Trots sjukdom sista veckan gick det vägen. Så skönt! Målen var flera –  först och främst att komma igång med motion ordentligt. Sen hade jag ett viktmål som var väldigt högt satt, lite mer av ett önsketänkande faktiskt, och så till sist ett mål att bara minska så mycket som möjligt i centimeter på kroppen. Jag tog bilder 1 januari och nu nya 1 februari. Jag är dock inte modig nog att visa upp dom så tyvärr kommer dom inte här.
 
Startvikt (håll i er nu – det är mot allt bättre vetande jag skriver ut det här) 1 januari: 85,7
Vikt 1 februari: 79,3
Totalt gick jag alltså ner 6,5 kg under januari. 
 
Träningsmålet var ju min utmaning samt att MINST varannan dag gå/jobba på bandet. 
Totalt var jag ute på bandet alla dagar utom 5 (!!) under hela januari. Det är nog det jag är mest stolt över faktiskt. Oavsett sinnesstämning pallrade jag mig faktiskt ut alla dagar jag inte hade något annat bokat eller var sjuk. 
Jag fick modda utmaningen lite som ni vet eftersom dom stackars knäna inte höll för alla knäböj. Men situps och planka blandades med allt från lite yogaövningar till gamla hederliga armhävningar och rygglyft. Dock bara med mig själv som vikt. Vikter tänkte jag lägga på nu i februari. 
 
Totalt har jag minskat med 23 centimeter på kroppen. Mest från magen, låren och såklart tuttarna (dom enda som gärna hade fått stanna kvar i dom gamla måtten). 
 
Igår gottade jag i mig hela två rutor choklad och 50 gram tuttifrutti och firade tillsammans med den sämsta Melodifestivalen ever men idag är det nya tag som gäller. Ikväll kommer upplägget för februari upp här!
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: