Livet

Sponsrad video: En clown till kaffet

Har ni sett det här programmet? Jag har missat det helt – har bara sett någon liten reklamsnutt men inte direkt fastnat för det. Kollade dock in den här reklamfilmen och det kanske inte är en så dum idé ändå med att bunta ihop ett gäng roliga människor och låta dom göra lite parodi på sig själva.  
 
 
 
Jag är inget jättefan av sånt som ”ska” vara kul. Jag gillar betydligt mer spontan humor och det är därför jag ändå tror att det här programmet kan vara något för mig. Programmet är bygger på att en av komikerna är huvudperson för dagen och som jag förstår det får man sig en blandning av personen bakom komikern blandat med massor av klipp personen gjort samt att dom andra gör egna små uppträdanden av den valda komikerns karaktärer. 
 
De komiker som deltar är  Robert Gustafsson, Felix Herngren, Sven Melander, Anna Blomberg, Annika Andersson och Peter Magnusson. Dessutom är Peter Wahlbeck med på ett hörn och gör inslag och reportage. Nästa program går på torsdag och då är det Sven Melanders tur att vara huvudperson. 
 
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med kanal 5

Kommentera

%d bloggare gillar detta: