Livet

Sista dagen innan första delmålet

Jahapp. Sista januari idag alltså. Imorgon är det 1:a februari och det är dags för fotografering och vägning igen. Jag har haft som mål att när jag väger mig på lördag så ska det vara en ny första siffra på vågen. Det bara SKA vara det. MÅSTE vara det. Jag har skött mig, rört på mig, ätit det jag ska och framför allt gjort det jag bestämt mig för. Jag förtjänar att klara det! 
 
 
 
Jag kommer vara galet nervös imorgonbitti. Rätt larvigt men ändå. Det är en månads slit och det är bara första delmålet. Det skulle kännas surt om det första delmålet går åt skogen. MEN! jag har lovat mig själv att inte för en sekund tappa sugen om det nu skulle vara samma jädra siffra först.. Den siffran jag suktar efter är för övrigt en 7:a. Så då inser ni ju snabbt att jag har en rätt lång väg kvar den här våren. 
 
Nu ska jag sätta mig och fila på upplägget för februari. Det blir en hårdare utmaning. Kortare månad men framför allt är det MIN månad med födelsedag och grejer. Det betyder godsaker och kalas. Men man ska ju njuta också. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: