Livet

Filmtips: We are the Millers

 
Ska det kollas på en film ikväll? Se den här! Riktigt kul komedi med lite mörk twist. Knarksmuggling, prostitution, barn på gatan och några knarkkungar. Släng sen in en helylle husvagnssemester och skratten kommer som ett brev på posten. Underhållning, några asgarv och riktig feel good. Perfekt för en fredagskväll. 
 
Möjligen kan man tycka att Jennifer Aniston kanske skulle gett sig på ett annat manus i sina försök att komma ifrån familjekomedifacket hon SÅÅ har fastnat i. Men, lite lättklätt är det ju (japp, det är hon som är strippan) så hon kanske tyckte att det här var ett steg i rätt riktning. Personligen tycker jag att hon gör denna genre bra så jag förstår inte riktigt hetsen att ”göra något annat” men det blir väl kanske trist att vara präktig morsa eller olyckligt kär i varenda film man gör. 
 
Trailer kommer här!
 
 
 
Nehä, dags att luta sig tillbaka i soffan igen. Nu blir det Peter Pan, saft och russin för oss sjuklingar. 

0 kommentarer

 • Anonym

  Åh den filmen är så rolig! Älskar mest i eftertexten när de sätter på Vänner-låten utan att Jennifer vet om det 😀 haha

 • Fanny

  Åh den filmen är så rolig! Älskar mest i eftertexten när de sätter på Vänner-låten utan att Jennifer vet om det 😀 haha

  Svar:
  Haha eller hur! Håller med! 🙂

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: