Livet

Det svänger fort

För en timma sen klippte han papper i små små bitar – nu är han helt utslagen i soffan och sover som stock. 
Mamma gör sitt bästa för att hålla ställningarna men det finns inte mycket som är bra när man har feber, är snorig och inte kan förklara vad man vill. Stackars skruttet!
(Lite stackars mamma också som inte heller är på topp. Snorigt och jävligt med både huvudvärk och ont i öronen. Ser ut att bli en livad helg det här!)

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: