Livet

Huvudfoting!

Jaha, här är det sjukstuga. Både jag och Harry är hemma och är förkylda. Jag gick hem vid lunch igår och trodde jag bara skulle Vabba men nej – självklart blir jag själv sjuk samtidigt. Det är alltid lika spännande att vara sjuk själv med sjuka barn. Speciellt när barnet är piggare än en själv. Men men, det är bara att anpassa sig. Igår ritade och målade vi ett tag och till mammas stora glädje skapade lilleskrutt denna underbara skapelse. 
 
 
 
Dom här första huvudfotingarna är mina absoluta favoriter. De är HELT underbara. Den här ser ju lite farlig ut eftersom ögonen fick lite arg form. Han blev utan en arm också – pappret råkade visst ta slut.  Den ska ramas in – måste leta rätt på en ram idag! ♥

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: