Livet

Harry och hans gitarr

Den videon la jag upp på Instagram för ett par dagar sedan men eftersom jag vet att vissa (läs mamma) inte har insta så kommer den även här. Tycker ju dock att den är värd att se igen – sötare får man leta efter – men jag är ju å andra sidan hans mamma. 
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: