Livet

Eftertanke och planer

Åhh det här har varit en härlig lördag. Harry sov längre än vanligt (tack snälla för det!) och jag kom ut på bandet en vända innan frukost. Bättre start på dagen kan man inte få. Idag är det dag 25 på ”nya” livet och jag tycker faktiskt att jag börjar känna skillnad. Dels går jag ju ner i vikt (Halleluja) men jag börjar märka att jag ÄR annorlunda. Sötsuget är i princip borta. Kan utan problem sitta bredvid ungarnas lördagsgodis utan att känna att jag vill äta upp hela skålen. Jag känner mig piggare, huvudvärken är i princip borta (!!!!!) och jag mår betydligt bättre av maten jag äter nu.  Det är ingen mirakelkur jag äter. Har dock dragit ner rejält på kolhydrater och lagt till stora mängder grönsaker och frukt. Mindre portioner, fler mål per dag och dricker i princip bara vatten. Ingen sensation alltså men det går sakta men säkert neråt på vågen så jag är extremt nöjd! 
 
Min träningsplan för januari har ju varit PW på bandet i princip varje dag samt en utmaning med knäböj, situps och planka. Jag fick ge mig på knäböj redan efter 10-12 dagar, mina gamla trasig konståkningsknän håller inte, men det andra håller jag i. Blandar med lite andra övningar för att inte bara göra situps varenda dag. Variation är liksom nödvändigt för att jag hålla motivationen uppe. Nu filar jag på träningsupplägget för februari. Mina förhoppningar är att byta ut att gå på bandet mot att jogga. Jag har även tänkt ge mig på övningar med min pilatesboll som jag har sen jag tränade med en PT under inspelningarna av Du är vad du äter. Summan är alltså att få upp flåset ännu mer och hitta tillbaka till lite löpteknik samt börja bygga lite muskler igen. 
 
Det är nästan komiskt – jag var en gång larvigt vältränad. Jag är utbildad i både träning, teknik, mental träning, kostrådgivning och har mer än 15 års erfarenhet av hård träning i dom märkligaste former. Ändå är jag slapp, tjock och extremt otränad. Ok, jag ändrar mig, det är inte komiskt  – det är sorgligt. Ingen idé att sörja dock, nu är jag ju på väg så det är bara att blicka framåt och snöra på sig dojjorna direkt imorgon bitti igen! 
 
 
 
Idag passar tjocka damen in bättre än någonsin! 
 
 
 

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Skitbra jobbat! Det är grymt bra! Jag har den senaste veckan fallit tillbaka i något ohälsosamt godisätande, men imorgon är det back on track igen.

    Men du, Du är vad du äter? Berätta mer!
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: