Livet

MK Hamilton

 
Det finns dom där viktigaste sakerna i livet. Barnen, familjen, mat på bordet och hälsan i behåll. Sen finns det dom där materiella sakerna som kanske inte är så viktiga egentligen men som man bara bilr så där barnsligt lycklig över ändå. 
 
Bilden ovan visar precis en sån sak. En väska. Inte något livsnödvändigt direkt men VILKEN LYCKA!! Igår när jag kom hem fick jag den här alldeles perfekta lilla saken av Fredrik. Jag har suktat efter den bra länge och så plötsligt är den min. Jag skiter i att man inte ska värdera lycka i saker och prylar. Jag ÄLSKAR den och tänker vara precis sådär barnsligt lycklig varenda dag jag får hänga den på armen. Så det så. 
 
ps. Vägningsdag imorgon. 3 veckor har då gått sedan projekt Januari startade. Lite nervös faktiskt. Håll tummarna för mig! Återkommer imorgon med resultatet!
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: