Hus och Hem

Vattnar med Eva Solo

Har just svassar runt ett varv i huset och vattnat mina blommor. Jag har rätt mycket växter  – gillar att ha lite grönt här och där. Men, jag brukar allt som oftast glömma att vattna i tid. (Får därför byta blommor lite då och då när dom stackarna gett upp) Jag hade tidigare en såååå fin knallrosa vattenkanna med glitterstenar och paljetter på som jag älskade. Mest älskade jag den för att den var hemblingad av en person som är viktig för mig. Hon gjorde den till mig i 30-årspresent. Tyvärr har den gått sönder på flera ställen och jag har limmat och limmat men för nåt år sen fick jag ge mig, och det är efter det som växtdöden har spritt sig här hemma. 
 
I julklapp fick jag räddningen för mina blommor. En vattenkanna snygg nog att stå framme hela tiden. Sen jul har mina blommor minsann varit välvattnade. Snygg som attan är den och väldans smart. Med en långa smala pipen spiller man inte en droppe utanför. 
 
 
Snygg va?! Finns i flera färger men Fredrik tyckte den här var mest jag. Vilket stämmer.
Den finns nämligen inte i rosa…
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: