Livet

Första veckan

God kväll! 
 
Jag tänker inte ropa hej riktigt ännu men…  Som så många gånger förr har jag börjat på ”ett nytt liv” – tyvärr utan att riktigt nå ända fram. Nu är jag där igen. Försöker mig på förändringar och förbättringar i mitt liv och gör mitt bästa för att ändra sånt jag inte gillar med mig själv. Jag vägrar kalla det ett nyårslöfte utan använder mig mer av en sliten slogan – Nytt år – nya möjligheter. 
 
En vecka har ju alltså gått sedan starten 1/1 och jag tänkte att jag skulle vänta ytterligare en vecka innan ni alla får hänga med på resan. Ironiskt nog gick dessutom en repris av ”mitt” program av Du är vad du äter igår. Blev sms-bombad och insåg att jag får krypa till korset och medge att allt bra jag presterade under dom veckorna vi spelade in har gått förlorat. Dags att bita ihop och ta nya tag igen alltså. 
 
Första veckan har ju gått och det har gått ÖVER FÖRVÄNTAN! Allt jag bestämt mig för har jag lyckats hålla. (Hoppar mentalt jämfota som ett litet barn i ren lycka över det). Efter nästa vecka om jag hållit i allt ska jag så sakta inviga er alla i vad jag sysslar med. 
 
 
 
Fullkomligt ÄLSKAR den här bilden. SÅ bra!
Den ska jag ha som min nya logga för det här lilla livsstilsprojektet!
 
Nu är klockan mycket mer än jag trodde så det är sängen som gäller! Nattis!
 
 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: