Livet

Favorit i repris

Åhh vilken extremt produktiv och trevlig dag vi haft idag! Fredrik stack iväg tidigt i morse med pappa för att åka till landet och göra en mitt-i-vintern-koll. Det behövs kollas av att allt är helt och inga träd ramlat åt fel håll eller nån ruta farit ut eller så. Husvagnarna måste också ses över. Allt såg fint ut (pjuuu) så dom var hemma redan till lunch. Jag och barnen var inne på förmiddagen och hann med både tvätt och lek. Vi fick plötsligt ett ryck och möblerade om Viktors rum. Det blev faktiskt kanon och jag förstår inte alls varför jag inte gjorde sådär från början. 
 
Lunchen blev dagens utflycket och som rubriken lyder – en favorit i repris. Grillning i Sandakärret. 
 
 
Det är så häftigt med barn. Fast dom varit på exakt samma ställe i exakt samma skog hittar dom alltid nya lekar och nya ställen. Idag blev det en koja under en gran som dom aldrig brytt sig om förut. Harry har hittade en extremt bra pinne. Jag frågar mig fortfarande vilka kriterier som ska uppfyllas för att vara just en perfekt pinne.. 
 
 
Jag inser här att jag tog kort på helt fel sak.
Jag skulle givetvis istället tagit bild på Fredrik som spelar apa och är anledningen till barnens extremt nöjda miner. 
 
 
Vi var inte ensamma vid grillplatsen idag – och vips så kunde vi hamna på samma bild allihop. Det är larvigt mysigt att grilla korv ute. Varm choklad, kaffe och korv är såååå mycket godare ute. Att man sen luktar som en brasa när man går därifrån får man ta och det är så värt en extra tvättmaskin med alla jackor när man kommer hem. 
 
 
När grillningen väl var klar slängde vi på rejält med ved så vi fick lite extra värme. 
 
Jag måste ju även tala om (läs skryta lite) över att jag varje dag nu i januari har begett mig ut i garaget och hängt lite med löparbandet (Ignorera nu att det bara gått 6 dagar och vara bara med mig här…) Känner mig vansinningt duktig. Vågar inte ropa hej riktigt än men vem vet – kanske har även jag äääääntligen ”kommit igång” med lite motion. 2014 kanske är mitt år?!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: