Livet

Hej 2014!

Hej nya året!
 
Det firades rejält igår – vi har just kommit hem från en promenad och man fick bokstavligt talat köra slalom mellan kvarlämnade raketlådor på gatan. Det ser hemskt ut så jag hoppas att alla som sköt tänker kravla sig ur baksmällorna och städa. Inge vidare kul att vara ute med barn och hundar bland alla sopor. 
 
Vår nyårsafton var av det lugnare slaget. Inga vinster på våra Bingolotter (ett jäkla sätt -jag hade ju räknat med att starta upp 2014 som nybliven miljonär). 
 
 
Fick anledning till en sista tjusig dukning. Med ljusslingor istället för ljus och en gardin som duk. Man får ju vara påhittig. Några kvistar från den utslängda graning fick vara det gröna. Harry pimpade till sist med serpentiner. 
 
 
Mamma och Harry är nyårsfina! 
 
 
Maten var utsökt! En rejäl räkcoctail till förrätt med en havskräfta på toppen. Vidare mumsade vi i oss en gudomlig torskrygg med parmesanmos, vitlöksfrästa morötter, knaperstekt bacon och en sås med kräftstjärtar och gräslök. Efterrätten hamnade inte på nån tjusig bild men det var hemmagjorda glassar – en med oreos och en med hallon. Jag fick en glassmaskin i julklapp och den har gott varm – SÅ gott med hemgjord glass. Slår vilken märkesglass som helst! 
 
 
Vi köpte inga egna raketer – det behövs inte när man bor i ett stort bostadsområde. Alla andra ha ändå gjort av med en mindre förmögenhet och då kan man smygtitta på deras. Jag tittade mestadels genom kameran, blir som ett lyckligt litet barn när jag får en maffig raket på bild. Harry lyckades sova igenom hela kvällen trots att det smällde på bra från 23 till nästan 00.30. Förstår inte hur det gick till men det var ju lite av en bonus. Efter lite skumpa och ostbricka kröp vi nöjda i säng. 
 
Nästa år har jag bestämt mig för att vi ska hyra en stuga i fjällen över nyår. Det får väl bli mitt nyårslöfte. Jag är ju inte så mycket för dom här löftena utan brukar ha som standard att bara lova att inte lova något.
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: