Livet

Viktors födelsedag

Ahh tillbaka igen då efter ett par dagar utan dator. Viktor har åkt tillbaka till sin pappa och vi laddar för en lugn nyårsafton här hemma ikväll. Det blir i riktig pensionärsstil med Bingolotto och allt. Känns rätt skönt efter en vecka med trasig mage. En brakfest skulle förmodligen ta slut efter första glaset skumpa för min del. God mat är dock planerad och mamma och pappa kommer och gästar så vi är inte alldeles sjävla. Blir nog fina fisken!
 
Men till en dag som är så mycket större och viktigare – Viktors 8 årsdag som vi firade för ett par dagar sedan. Vi startade givetvis upp dagen med paket och frukost på sängen. Eller ja, i soffan utanför hans rum men ändå. Dagen fortsatte med gäster hela långa dagen och avslutades med en av hans favoriter – Sushi. En mycket trött och nöjd kille somnade som en stock bland nya leksaker, kläder och TV-spel. Tack snälla alla ni som kom och firade med oss mitt i juldagarna! ♥
 
 
I födelsedagspresenterna gömde sig ett hockeyspel á la old school (VANSINNIGT ROLIGT), massa skylandersgubbar, spel, pussel, bok och ett par jeans. 
 
 
Det är vansinnigt orättvist att sitta i december på sin födelsdag och vara sådär brun och fin. Men så har ju den här lille skiten precis varit på Cap Verde med sin pappa. 
 
 
Killen som inte äter tårta bjöd sina gäster på en rejäl fruktsallad med tillbehör, kanellängd och marabou-kakor. Skönt tycker mamma som inte alls hade tid eller ork att sätta igång storbak 2 dagar efter julmaten. Tror att gästerna uppskattade den lite lättare varianten också efter dagar av julfrossande. 
 
 
Finns det ingen tårta att sätta ljus i får man låna lillebrorsans födelsedagståg. Huvudsaken är ju att man blåser ut ljus och får önska sig något! 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: