Livet

Bajsspelet

Älskar bilden nere till höger – Harry är mitt i ett pryttljud! 


Men vilket perfekt spel för dom minsta! Harry fick Bajsspelet i julklapp av oss och nu ikväll blev det spelpremiär. De enklaste av regler och ändå skoj med alla prutt- och kissljud. Stor rejäl tärning och söta bajskorvar att hoppa runt med för att komma först ner i toaletten. Spelet tog väl ungefär 10 minuter vilket är lagom lång tid så att Harry inte hinner ledsna. 
 
Det blir högsta betyg för det här spelet! 
 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: