Livet

Förbereder

Slår återigen in paket – men i födelsedagspapper denna gång. Imorgon är det en stor dag. Då fyller Viktor 8 år minsann. Det vankas frukost på sängen, lekdejt och vuxenfika. Imorgon är det Viktors dag och således Viktor som bestämmer. Misstänker att jag kommer äta egg mcmuffins till frukost imorgon. Mums! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

 • Popprinsessan

  God fortsättning! Hoppas att Viktor får en toppendag imorgon!
  Kram

  Svar:
  God fortsättning till er också!! ❤️ tack! Vi startar upp dagen med frukost från MC Donalds och paketöppning. Stora killen – 8 år!

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: