Livet

En fridfull jul

Hej igen världen! 
 
Nu är vi tillbaka från vår julbubbla. Vi stängde in oss sisådär den 23:e och nu imorse vaknade vi upp till en ny morgon ”efter-jul”. Härliga dagar fyllda med familjemys, mängder av mat (som jag inte kunnat äta för min jäkla mage), ännu större mängder julklappar och så massa julgodis på det. Jag har låtit dator och mobil vara så bloggen har ekat tom. Jag utgår från att alla ni som brukar kika in här har haft annat för sig ändå… 
 
Men nu är allt tillbaka till vanligheterna igen så lite bilder från våra juldagar kommer här!
 
 
Det som skulle bli LITE mat blev ju, som alltid, mängder. Det lär bli julmatsrester ett par dagar fram över!
 
 
Mitt minsta hjärta redo att hugga in på julmaten. 
 
 
Vi hoppar raskt till juldagen och nästa smarriga julmiddag. Vikor kom hem så juldagen blev julafton ”på riktigt” för oss denna dag. Vi gjorde en rejäl kalkon som serverades med kokt potatis, sås, gelé och brysselkål. Så galet gott och en ny favorit till jul.
 
 
Julgranen som tappert försöker titta fram bakom berget av klappar. För ett julfreak som mig är det här himmelriket. 
 
 
TOMTEN KOMMER!!! 
 
 
Med klappar (som han inte kunde läsa på eftersom han glömt glasögonen hos Rudolf) Tur att mormor hoppade in som första läsare. Morfar är ju polare med tomten så han hade ringt och kollat så att tomten gjorde en extra sväng förbi oss på juldagen när han var på väg hem till Nordpoolen igen. 
 
 
Det är ju kul med julklappar men irritationen blev stor över det där jäkla pappret runt presenterna. Det gick ju inte att få bort! 
 
 
Total lycka över TV-spelet man önskade sig allra mest!
 
Vi firar julen lite till så även idag blir det lite julhäng med min bror och hans familj. Härliga tider!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: