Livet

Sjukdom med Die Hard

Hej på er i julstugorna!
 
Hoppas att alla pyntar, kokar, griljerar och dricker glögg i massor! Det gör inte jag. Jag är sjuk. Nåt är knas med min mage. Jag vet inte om det är den så kallade inre stressen (läkarens ord – inte mina) eller om det är nåt annat. Men aj aj vad jag haft ont i magen. Inget annat. Bara ont i magen. Och inte ens i själva magen utan högre upp. Som katarr typ. Fast ändå inte. Förjävligt är det. Jag har ju liksom lite annat att pyssla med.
 
Men det blir ju jul i alla fall. Och vi kommer nog inte gå under även fast köttbullarna är köpta (det får man ha till och med enligt Ernst ju) och sillen inte är hemma-inlagd. I år blir det en köpe-jul. Jag och Harry åkte och handlade i morse med en halv karta omeprazol i högsta hugg. Vi var ute direkt när dom öppnade så det gick hyfsat smärtfritt. 
 
Ikväll blir det lugnare än vanligt då ju all mat är mer eller mindre klar. Vi ska griljera skinka och förbereda lite men annars så blir det soffan för mig. Elle ja, den viktigaste traditionen av dom alla tänker jag följa. Sedan tidigt 90-tal har jag varje, och då menare jag VARJE, år den 23.e slagit in julklappar och kollat på Die Hard 2. Kan inte svara på varför det blev den filmen men den har hängt i. Det är ju ändå en julfilm. Typ. Så ikväll grundar vi med Bingolottos uppesittarkväll och sen blir det Die Hard och paketinslagning. Magont eller inte. Jul är min absolut favorit och jag tänker ha mysigt även om jag mår bajs. 
 
 
Bästa julstämningen?! Japp, för mig är den här filmen verkligen jul efter alla år. 
 
ps. Läkarbesök bokades till efter julhelgen. Dags att dra en ny vända med vad det är för fel med den här gamla kroppen. Nåt måste göras så att jag kan känna mig frisk och pigg igen. 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: