Pyssel och Fix

Till bästa fröknarna

Nu har ju alla Harrys pedagoger fått sina julisar. Det är dom SÅ värda. Våra bästaste fröknar. Harry älskar verkligen dagis. Igår hämtade jag honom med vagn och precis när han skulle klättra upp i vagnen ropade Vickan efter honom och frågade om hon inte fick en kram. Harry stannar upp, vänder sig, och TOKSPRINGER rätt in i famnen på henne. Men ärligt?! Vad gör hon som inte jag gör? Vad har dom för knep? Sådär gör han inte när jag ber om en kram. Hemma brukar vi få svaret att kramarna är slut. Skitunge. Men han älskar dagis. Och det älskar vi. Så alla är nöjda. 
 
Det blev dekorerade ljus till alla 4 fröknar. En liten present bara för att säga god jul och visa att vi verkligen uppskattar allt jobb dom gör med vårt minsta hjärta. ♥
 
 
Jag har (som alltid) tagit av vad jag har hemma och sen knåpat ihop lite av varje. På dom här ljusen är det stjärnanis, torkad apelsin, kanelstång och sen äpplen och ”bär” från ett litet kit jag köpte på Rusta. Rusta är (som alltid) en oväntad guldgruva för oss hemmapysslare. Fina saker till priser som kanppt täcker inträdet till Panduro. 

 
Och så den här filuren. Det är paketsnöret han vill åt. Och det fick han. Ett antal gånger. 
 
 
Dom färdiga presentpåsarna (även dom från Rusta) med julkort och piffade med silkespapper från Lagerhaus. 
 
God jul alla fröknar! 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: