Baka,  Mat

I mina Ischokladformar

 
 
När man köper ischokadformar, eller ja, metallformar kanske dom heter, så är dom alltid i två färger. Röd och grön. Juligt. Är det för att man inte använder dom här formarna någon annan gång på året? Jag försökte komma på nåt jag kunde tänkas ha dom till årets övriga 11 månader men kom faktiskt inte på nåt. Märkligt. 
 
Hur som – i år har jag fyllt dessa formar med två olika godisar. I dom gröna blev det vanlig ischoklad med en lite piff av polkagrisar. I dom röda bor numera en ljus tryffel med krossad daim. Riktigt goda båda två. 
 
 
Mitt minikakfat är från Lagerhaus och den tjusiga tomten från EM. Dags att gå och skära upp nästa två godisvarianter. De är båda av det segare slaget och recepten kommer imorgon!
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: