Livet

Önskan om julgranskulor

Jodå, jag är här. Lite mycket just nu bara för oss julnördar. Och så måste man ju tydligen vara på jobbet mellan där nånstans också. Helgen gick ju givetvis i rasande fart och fast jag hade massa saker planerade bestämde jag om – och tog dagen som den kom. Precis som man ska göra. Jag vaknade i lördags med ett lätt illamående och den där välbekanta huvudvärken. Den blir värre när jag stressar. Så, jag styrde av allt och istället drog vi på loppis. Hittade ett bra jättefina mässingslampor (med VIDRIGT fula rosa sammetskärmar) som jag inte ens hann få på bild innan dom försvann till pappa för att få sig lite nya sladdar. Bilder kommer när jag får tillbaka dom. Fredrik köpte sig en ny kamera till samlingen. Söndagen tillbringade vi hemma med lussebullebak och familjefika. 
 
Ja, det där var helgen. Idag är det måndag och det vore väl kanske på sin plats med en måndagslista. Idag blir det dock en helt annan lista än den vanliga glada positiva listan (som jag för övrigt varit dålig på igen – måste skärpa mig). Idag, i juletider och allt, blir det en önskelista. Det blir en önskelista gällande nya julgranskulor. Det är dags att uppgradera granen i år och jag har kikat runt och hittat några riktiga godbitar jag gärna skulle hänga i granen. 
 
 

 
Kulor från Ebbes butik, Rusta, Day Home, House Doctor och Svenskt Tenn. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: