Pyssel och Fix

Strumpor

Jag hittade inget bra ställe att ha alla paket till killarnas kalendrar i år så i sista minuten blev det en ny lösning. Julstrumpor! Fram med lite tyg och symaskinen och nu en stund senare hänger dom på plats! Dom ska pimpas lite med namn och så men jag måste till panduro först så det får bli till nästa helg. 
I strumpan finns nu första paketet inför imorgon! Åhh jag tycker typ det är lika spännande som ungarna fast det är jag själv som slagit in paketen! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: