Livet

Inför…

Ljusfat – Sia / Siffror – Jotex / Svampar – Inredningskompaniet / Ljus – Lagerhaus
Det börjar ta sig så smått här hemma. Än saknas ett par kuddar och några adventsstjärnor så jag måste ut på en liten shoppingtur senare idag.
Gardiner är uppe och alla ljusstakar funkade på första försöket (tjoho!) Tomtar och sånt få vi kvar i lådorna ett litet tag till, tänkte att vi skulle gå in i JUL fas 2 till andra advent när Viktor kommit hem igen. Vi startar fas 3 (klä granar och det sista pyntet) runt den 20:e. 
Just det! Måste ladda spotify med nya jullåtar och köpa hem glögg. Senare i eftermiddag blir det lussebulle-bak men först: MEGA-loppis i Solnahallen. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: