Livet

Ett inlägg med bara text. Och en bild.

Det är dåligt med längre textinlägg här på bloggen för tillfället. Oftast är det ju ändå roligast med inlägg som har mycket bilder men ibland kan det vara givande att få lite tankar och text också. Dom här inläggen tar ju i regel mer tid och kräver dessutom lite hjärngympa för att få ihop.
Inser ju att inledningen jag just skrivit inte direkt visar på djup och smarta formuleringar, snarare ett konstaterande att jag återigen saknar tid till att göra det jag vill. Det är lite självterapi att skriva och jag som aldrig skriver dagbok har haft nytta av att skriva av mig i bloggen. Nu har det blivit väldigt dåligt med det på sista tiden, och då är det dessutom en tid då lite skrivande kanske skulle sitta fint för själen. Får väl helt enkelt lägga (även det) i högen av sånt jag borde prioritera. Haha, någon som vet hur man sen prioriterar alla dom sakerna man bestämt sig för att prioritera? 
 
Nej, ikväll blir det inget mer skrivande för ikväll har jag haft terapi in real life. Jag har varit en sväng i Sollentuna och träffat min fina vän A. Lite sushi, shopping och fika i kombo med massa prat och skratt gjorde min kväll. Så trevligt att komma iväg sådär en vardag – man är för dålig på att göra trevliga saker på vardagar. Om man bara träffar vänner och gör saker på helger blir veckorna vansinnigt långa och helgerna går om möjligt ännu fortare. Fram för mer vardagsskoj helt enkelt! (så lägger vi även det i högen av sånt som ska prioriteras)
 
En bild blir det i alla fall – på min nya kofta jag köpte ikväll. KAP! Så skön. Lite rolig modell som kommer sitta som en smäck till leggings och en snygg T-shirt i vinter. Från Gina för 199 kr. 
 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: