Bakningen

Simon 2 år

Grattis finaste finaste Simon på din 2 årsdag!
 
Det är min bästa vän J som har firar sin lille kille idag och jag fick minsann äran att göra tårtan.
Det är tåg som gäller för den här lille killen så givetvis fick det bli tema på tårtan. 
 
 
Vår present blev ju också tåg förstås – ett litet tåg med två människor från BRIO. 
 
Tårtan är gjord i en bunke och består av vaniljbottnar, hallongrädde och len mjölkchokladmousse. Den är spacklad med chokladsmörkräm och täckt med grön marsipan. 
 
 
Hoppas den smakar! ♥
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: