Livet

Didriksons och grötfrukost

Brr!! Termometern visade -5 grader i morse så idag inviger jag vinterjackan! Älskar min nya lååånga (varmt om rumpan) vita jacka från Didriksons. Nu gäller det bara att hålla den vit!
 
Vi åkte tidigt som attan idag för frukosten serverades på Harrys förskola. Dom har grötfrukost en gång om året (eller är det kanske två till och med) och det är verkligen jättemysigt. Viktor tycker också det är mysigt – det är ju hans gamla dagis så han tycker att det är lite kul att hälsa på. 
 
Med magarna välfyllda av Mofidas risgrynsgröt är det dags att ta tag i dagens arbete och skola. Det är bara Harry som inte behöver ge sig ut i kylan igen, han försvann in i musikrummet när vi andra gick. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: