Livet

Nytt år

Som den julnörd jag är så är ju december min månad. Det är då jag har som allra mest planerat och eftersom julhelgerna sträcker sig in i januari vill jag kunna ha allt i samma kalender. Därav börjar jag mina kalendrar till 1 dec varje år. Idag inviger jag alltså 2014 enligt Annes tideräkning. 

Kalender från personligalmanacka som alltid – i år i betydligt mindre format dock. Ledsnat på att lämna kalendern hemma när jag har små handväskor. Väldigt liten text får det bli men det är det värt! Finaste pennan är från Swarovski.

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Smart med en mindre variant! Har funderat på hur jag ska få ihop mitt kalenderliv, för jag har alltid haft en papperskalender men för ett par år sedan slutade jag nästan att skriva i dem. Bara köper dem men använder liksom bara mobilen som alltid är med. Men saknar att kunna bläddra tillbaka… Kanske ska kolla om jag hittar en i lämplig size.
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: