Livet

En sväng till ankorna

Vädret visade på uteaktiviteter så vi tog till en gammal klassiker. Allt bröd vi hade hemma och så lite fika på det (såklart). Kallt men strålande sol och hungriga fåglar. 
Vi rundade av utflykten på Willys så nu är matschema och alla förnödenheter för nästa vecka fixade. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: