Livet

Stanna upp!

Härlig lördag! Vi har tagit dagen som den kommer – så skönt när man faktiskt får tillfälle till det. En liten sak hände idag som fick mig att tänka till. Viktor hade fotbollsträning i förmiddags och medan han tränade passade jag och Harry på att handla lite gott till middag, lördagsgodis och så tog vi oss en liten sväng på Rusta. (Dom har galet mycket bra pryttlar inför jul – skynda dit och shoppa loss!) När vi handlat klart ville Harry absolut gå själv och inte sitta i vagnen. Jag började protestera av gammal vana men sen stoppade jag mig själv. Vi har ingen tid att passa. Vi har inte bråttom. Såklart du ska få gå själv vännen. Så vi gick. I Harrys takt. Runt hela huset för att det skulle ta lite extra tid. Harry körde vagnen och var nöjdare än nöjd. I 9 fall av 10 har vi inte tid att ta det lugnt och låta det ta 25 minuter att komma till bilen. Men dom gånger man har det är fasen vår plikt som föräldrar att låta ungarna få göra saker i sin takt. Vi stressar och stressar men glömmer att barnen ofrivilligt stressar lika mycket dom. Ta tid att göra meningslösa saker när tiden väl finns! 
 
 
Lycklig kille som fick köra vagnen själv!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: