Pyssel och Fix

Nästan juligt

Nu är det bara en vecka kvar till årets bästa månad. EN ynka vecka tills alla stjärnor och ljusstakar får tändas. Jag är ju som bekant snudd på manisk med julpryttlar. Jag är dock i princip lika manisk med att hålla på datumen. Finns inte en chans att det tänds en ljusstake i det här huset före 1:a advent. Idag har jag dock smugit lite mer än jag brukar. Idag kände jag doften av hyacint på ICA och föll för förbjuden frukt. 
 
 
 
Japp, där är dom, året första hyacinter planterade i en av mina nya glasvaser som jag är vansinnigt förtjust i. Jag har dom i olika storlekar och höjder och dom funkar ju till allt. Tycker själv att det här lilla arrangemanget (älskar det ordet – får det att låta så stort och proffsigt) blev riktigt fint. Lite julkulor och rött piff på toppen i nästa vekca så är det JUL! Tjoho! 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: