Livet

Clarion Hotel Post

Måste ju bara nämna hotellet vi bodde på i Göteborg. Fick tipset om hotellet av min kollega som är gammal göteborgsbo. Och det var ett tips jag tänker föra vidare – ett helt strålande hotell! Jättefina rum, KANON restaurang, perfekt läge och nytt och fint. En del är gammal och nyrenoverad (där bodde vi) och en del är nybyggd. Baren på bottenvåningen är tokpoppis och det var som att gå ut på krogen utan att lämna hotellet – perfekt för oss som inte är från stan och inte hade någon lust att ge oss ut på stan i regnet. Det enda ”dåliga” är väl att det är så populärt så att få tag på bord till restaurangen är lurigt samt att det galet mycket folk på både kvällen och på morgonen vid frukost.
 
 
Precis ett sånt här rum hade vi. Det är ett vanligt standardrum men är fint som attans!
 
 
Biblioteksbaren – tokhäftig miljö där vi surplade i oss goda drinkar på lördagskvällen. 
 
 
Den maffiga fasaden. Det är ett riktigt snyggt hotell det här! 
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: