Livet

Kast från Loppis

För ett par helger sedan var vi på loppis i parkeringsgaraget i Sollentuna C. Vi hade inte några stora förväntningar men oj vad vi hittade massa skoj. Fjädern i hatten för min del blev helt klart detta kast. Har ingen aning om varför det heter just kast men det är en låda som förr användes på tryckerier för att ha bokstäver i. Just detta kast har till och med skylten med typsnittet kvar. LYCKA! 
 
 
Kastet hänger nu vid matbordet där det lyckligvis passade perfekt. Fredrik var lite tveksam men blev omvänd när han insåg att han ju fick massor med små fack att stoppa sina samlingar av gamla askar och tändsticksaskar. 
 
 
En groda (än så länge) har fått sin plats på nåder. Jag älskar ju mina grodor men Fredrik är inte riktigt lika såld på dom små gröna gubbarna. 
 
 
Mamma som har ägt ungefär jättemånga prylhyllor under åren såg genast sin chans att bli av med lite småkrafs i lagom storlek. Extra kul att det står en del grejer i min hylla nu som jag kommer ihåg från jag var liten. Mina favoriter är dom små små vikterna. Himla söta!
 
Jag är SÅ nöjd! Det finns ju nytillverkade ”prylhyllor” men dom går ju inte att jämföra med en sån här ”riktig”. 
Fick betala 200 kr för detta och det är riktigt bra – har kikat på såna här förut i betydligt sämre skick som sålts för närmare 1000-lappen. 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: