Livet

Happy Halloween

Det ringer på dörren stup i ett men det gör inget – i år är vi förberedda! Jag sparade en kruka från Halloween förra året som får agera godisskål i år. Det är massa små läbbiga filurer som har stuckit ner handen i den för att få med sig några godbitar. Givetvis bara inslaget godis – den här morsan har alldeles för mycket bacillnojor för att klara av att alla ska kladda på godisar utan papper. 
Vi har haft middagsgäster ikväll så vi vuxna har mumsat i oss både mat, godis och en kladdkaka. Trevligt och mumsigt. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: