Livet

Pussel

 
 
Igår kom mormor förbi och hälsade på. Hon hade med sig ett pussel till Harry som han och mormor genast började bygga. Att sitta på bänken i köket är en av Harrys favoriter så givetvis byggdes pusslet där. Sötisar!
 
Idag är det jobb igen men åhh vilken härlig långhelg vi haft. Massor med mys, pyssel, god mat, vänner, trädgårdsfix och en rejäl rensning. Vi har hunnit med mycket! Det bästa är att det känns som måndag men är redan onsdag. Ett par dagar jobb nu så är det dags för Halloweenfirande! 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: