Livet

Böcker

Idag åt vi lunch på Mc Donalds idag. Ungarna ville ju såklart ha Happy Meal. Jag blev så glad när jag såg att dom fick påsar istället för lådor. Påsarna betyder nämligen att det inte är nån vidrig liten ful plastleksak utan en bok! Vet inte om Donken har dom här bokveckorna en gång om året eller så men det är hur som kanon!!! Så mycket bättre än den vanliga skiten dom brukar dela ut. 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: