Pyssel och Fix

Återanvända jeans

Mitt minsta hjärta svassar runt i nya älsklingsbrallor idag. Han har fått ett par ”nya” jeanss som jag sytt av pappas gamla där gylfen gått sönder. Det blev rätt bra faktiskt. Lite grann måste jag modda mönstret inför nästa par men på det stora hela är jag sjukt nöjd med mina första par byxor i ostretchigt tyg. Harry ÄLSKAR dom och bättre betyg kan jag ju inte få!
 
 
Jag tog ut själva byxorna längst ner på benen av jeansen. Sen sprättade jag bort en bakficka för att göra jättebakfickan på Harry byxor. Kunde inte låta bli att ta den fickan där det finns märken från Fredriks snusdosa. Det blev rätt gulligt på hans minibrallor med den jättestora fickan med märken – lite coolt men ändå sött. Jag tänkte även använda framfickorna men dom fick inte plats på grund av bakfickan så dom sparar jag till något annat projekt. 
 
 
Så här blev dom! Jag har ritat mönstret efter ett par andra jeans som passade bra i storlek. Dock har jag gjort mina lite vidare för mer lekkomfort och sen har jag satt bred mudd uppe och nere på jeansen. (Jag föredrar mudd i alla lägen. Mycket skönare och mysigare än hårda knappar och linningar). 
 
H:et, för Harry då givetvis, sydde jag på som applikation innan jag sydde ihop benen. Det är en stuvbit i vanlig bomull som jag hade sen nån pysselsats från Panduro. 
 
 
Och så min lilla Tag på bakfickan. 
 

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

0 kommentarer

 • Helena

  Vilken bra ide! Jag ser ju att takterna från sysljöden med Meta sitter i. Lite förvånad dock att du använde möster..

 • Helena

  Mönster ska det stå! Och smileisen försvann… Dessa ipads… 😉

  Svar:
  Hahaha! Mönster och mönster – jag ritar av ett par andra byxor på fri hand så mönster är väl att ljuga.. 🙂 Va kul att du tittat in på bloggen!! ❤️ massa kramar

  Anne

Kommentera

%d bloggare gillar detta: