Livet

Vart köper jag fler timmar?

 
 

Det finns inte tillräckligt med timmar på dygnet för allt jag vill göra. Bästa lösningen vore helt enkelt att inte jobba. Då hade jag haft massa extra timmar till att göra allt som är kul. Det är märkligt. För att få kunna göra sånt man vill måste man jobba. (ja, man måste ju givetvis jobba för att kunna bo och äta också men nu bortser vi från såna livsnödvändiga saker och fokuserar på livets goda). För att ha råd att göra sånt man vill måste man jobba. För att få dom där få timmarna på kvällen och få veckorna på sommaren som vi vill ha dom måste man jobba. Men! Och det är här det stora Menet (kan man säga så?) kommer. Man jobbar ju jämt så man HINNER ju ALDRIG med det där man VILL göra. Hur kommer det sig?

 

 

 

 

 

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: