Pyssel och Fix

Gå-bort-present

 
Till mina fina vän E som hade tjejmiddag i fredags hade jag med mig den här!
 
Man måste ha med sig en gå-bort-present när man blir bjuden på fina kvällar med massa god mat och vin. Det hör till tycker jag. Det bästa är när man dessutom kan ge något man gjort själv – det blir liksom lite extra boost i presenten. Det behöver inte vara något stort, dyrt och flådigt utan bara en trevlig gest till den som slitit, planerat och styrt.
 
Den här lyktan är från början en enkel vas från Lagerhaus. Den är fylld med kastanjer som jag och Harry varit ute och plockat. Sen har jag limmat (alla behöver för övrigt äga en limpistol – FANTASTISKT bra uppfinning) fast grovt snöre, fina band och några kvistar Trollhassel (det är lite svårare men alla skulle behöva en trollhassel också – bästa pysselmaterialet ever!). För att få lite glam på det hela trädde jag små glaspärlor på tunn ståltråd och formade dom till hjärtan. Ett knallgrönt ljus i mitten så va det klart!
 
 

Vi tände lyktan under kvällen och den blev faktiskt superfin när ljuset brann!

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Jättefint! Jag hade blivit jätteglad över en sådan present. Jag har förövrigt både en limpistol och en trollhassel 😉 Ska kanske försöka mig på lite pynt också någon dag..
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: