Livet

Sons Of Anarchy

Hej bloggen! 

Jag har inte riktigt tid med dig just nu tyvärr för jag är såååå fast i MC-träsket.

 
Vi har börjat titta på Sons of Anarchy. Och är fast. Totalt. Jag är typ så fast att jag på riktigt överväger om det inte vore ett bra livsval för oss om Fredrik började åka HD. Fast det är tveksamt om han i och med ett köp av en HD skulle bli Jax Teller. Tveksamt. 

Hur som är det här en helt galet bra serie som ni alla (som inte redan ser den – vi är ju typ sist ut i världen att börja titta på den känns det som) behöver se. Vi har kollat på hela första säsongen nu denna vecka och ska ikväll bänka oss framför den andra. Vi kollar vi Netflix på vår Apple TV. (Det är för övrigt också en pryttel alla skulle behöva ha. Vansinnigt smidigt).
 

Lite annat har vi visserligen också hunnit med. Igår hade vi kvällsfikabesök av min fina kollega Ulrika och hennes familj. Himla mysigt. Deras killar är dessutom i samma ålder som Viktor så dom hade jättekul. Viktor var så söt. När han gick och la sig igår var han jätteglad över att ha fått två nya kompisar. Så himla kul att han verkligen uppskattar och talar om att han tycker det är kul med nya vänner. Nu är det upp till oss vuxna bara att inte låta det gå ett halvår tills nästa gång vi ses.

0 kommentarer

  • Popprinsessan

    Eller hur?!? Vi var också helt fast i slutet av sommaren och betade av några avsnitt varje kväll. Nu väntar vi på nya på Netflix. Mådde riktigt dåligt under vissa avsnitt och ville nästan inte se vidare, men ååå så bra den är!

    Nu är vi istället fast i Bron. Har ni sett den?
    Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: