Baka

Pias vita tårta

 
 
Jag bakade ju en tårta till Pias födelsedagsfika igår. Det blev ju lite kort varsel för ett tårtbak så jag fick helt enkelt använda mig av det jag hade hemma. Efter lite pillande blev den väl ändå rätt fin tycker jag. Pia är inte nån rosa glittertjej direkt så jag försökte hålla mig borta från allt för mycket Barbie-look. Det blev en enkelt spritsad vit gräddtårta med vaniljbottnar och fyllningar av  Mjölkchoklad-cremecheese-fluff och färska jordgubbar i vaniljgrädde. Jag spritsade med grädde och på toppen lite blommor och bokstäver i sugarpaste. 
 
 
 
När jag kom till Pia och Artur idag strödde jag över grönt pärlströssel över blommorna för att få lite feeling av blad. Tyvärr tog jag ingen bild på tårta i genomskärning men den blev faktiskt riktigt fin med ljust brunt fluff och så röda jordgubbar mot ljusa bottnar. Recpet på fluffet, eller kanske snarare krämen, kommer i ett eget inlägg lite senare. 
 
 

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: