Livet

Nöjdaste killen

God morgon ny vecka! 

Fredrik är äntligen hemma. Kort jobbvecka. Drar på semester på fredag. Frissan i eftermiddag. Det här måste ju bara bli en grym måndag! 
Nån som hade en grym dag igår var mitt minsta hjärta. Han har försökt och försökt att åka på Viktors kick-bike i sommar men det går ju såklart inte. Jag i min tur har försökt hitta en 3-hjulig kick-bike till honom men dom har varit tvärslut överallt. Kan inte ens beskriva lyckan igår när han fick en hos Pia och Artur. Deras killar har vuxit ifrån den så nu står den här hemma på hedersplats utanför dörren. Jag vet inte hur många vändor han åkte fram och tillbaka ute på gatan igår. Hade han fått skulle han sovit med den i sängen. 
Ska bli intressant att se diskussionerna vi ska ha imorgon när han ska ha den med sig till dagis… 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: